Om Saint-Gobain

Saint-Gobain är världsledande inom lätt och hållbart byggande och designar, utvecklar, tillverkar och distribuerar material och tjänster för bygg- och industrimarknaden. Lösningarna för renovering av offentliga och privata byggnader, lättbyggnadsteknik och för att minska klimatavtrycket från byggnation och industri utvecklas genom ständig innovation för att skapa hållbarhet och funktion. Koncernens engagemang styrs av dess syfte, "MAKING THE WORLD A BETTER HOME".

Globalt

Globalt finns Saint-Gobain i 75 länder med över 168 000 anställda. Gruppen mobiliserar företagens kompetens och erbjuder en rad lösningar för byggnader som är komfortabla, mer energieffektiva och trivsammare att leva i varje dag.

Norden och Baltikum

Saint-Gobain har varit verksamma i Norden och Baltikum under de senaste 50 åren. Först kom glasverksamheten in i Norden och Baltikum följt av en gradvis expansion inom tillverkning av byggmaterial och byggdistribution.

Idag sysselsätter Saint-Gobain 14 000 personer över 100 företag i regionen. I Sverige finns ett 40-tal Saint-Gobain företag med 3 650 anställda.

 

Saint-Gobain i Norden och Baltikum

7

LÄNDER

14000

ANSTÄLLDA

100

FÖRETAG

Våra varumärken

Back top