Nordbygg 2024 - Weber
Nordbygg Weber

Weber på Nordbygg 2024

Besök oss i vår monter

Boka kalendern den 23-26 april, då kan du träffa oss på Nordbygg, Skandinaviens största bygg- och fastighetsmässa! Besök vår monter C11:48 på Stockholmsmässan där vi befinner oss med våra systervarumärken Gyproc och Isover, i Saint-Gobain Sweden AB:s gemensamma monter. Tillsammans kommer vi att presentera våra senaste lösningar där hållbarhet och minskat klimatavtryck är i fokus.

I Webers del av montern kommer vi att visa Weber REKO, våra första klimatförbättrade betongprodukter och weberfloor superflow CE ett hälsosammare alternativ till epoxi. Vi firar också att vårt fasadsystem Serporoc firar hela 50 år på marknaden. Montern kommer också under onsdagen och torsdagen att gästas av influencern Gustav Ovland som är aktuell i våra nyligen lanserade instruktionsfilmer. Vi ses i monter C11:48! Ladda ner din gratisbiljett med kod saintgobain2024

Ladda ner din fribiljett och uppge kod saintgobain2024:

Ladda ner din fribiljett

Visas i montern

weber REKO – sätter sina spår. På ett schysst sätt.

I nya weber REKO grovbetong och finbetong har vi ersatt en del av cementen med alternativt bindemedel¹. Det ger 17 procent lägre CO₂-avtryck² – en siffra som placerar oss bland de främsta på torrbruksmarknaden när det gäller lågt GWP-värde³. Bakom varje framsteg ligger avancerad forskning och hårt arbete. Det är så Weber ger eko för framtiden.  

1. Restprodukt från annan industri.  
2. Jämfört med vår vanliga grovbetong och finbetong.  
3. GWP-värde (Global Warming Potential) är en faktor som talar om hur mycket ett utsläpp av en växthusgas bidrar till den globala uppvärmningen jämfört med samma utsläpp av koldioxid.  

Läs mer om weber REKO

Image
Nordbygg Weber REKO
Image
Serporoc

LÄNGE LEVE Serporoc! 

Hurra! Webers fenomenala fasad-system Serporoc fyller 50 år. Värt att fira, eller hur? Anlita någon av våra Certifierade Weber Fasadentreprenörer för montering, så får du vår nya, branschunika 20-årsgaranti*. Serporoc med tjockputs är inte bara tryggt och snyggt – för gammalt och nytt. Systemet erbjuder möjligheter till fler val och lägre kostnader**. 

Inte konstigt att det har monterats på 30 miljoner kvadratmeter fasad sedan 1974.  

* Vår nya funktionsgaranti gäller i 20 år och ersätter tidigare 10-årsgaranti. ** Genvägar och billigare lösningar leder ofta till högre kostnader på grund av återkommande renoveringsbehov och sämre energieffektivitet. 

Läs mer om Serporoc www.se.weber/serporoc 

 

 

weberfloor super flow CE  

– ett alternativ till epoxi, för en hälsosammare arbetsmiljö.  

Golvprodukten weberfloor super flow CE är ett nytt, smart alternativ till epoxibeläggning för industri, fläktrum, teknikrum och liknande ytor. weberfloor super flow kan kombineras med byggspacklet weberfloor CE combi för uppspackling av hålkäl, lagningar med mera.   

  • Flexibelt.  
  • Fuktskadestabilt.  
  • Vattenavvisande.  
  • Slitstarkt. 
  • Lättstädat.
Image
weberfloor super flow CE  
Image
 Gustav Ovland

Träffa Gustav Ovland

Vår monter gästas under onsdagen och torsdagen av influencern och vår samarbetspartner, Gustav Ovland. Gustav har bland annat synts i programmet Husdrömmar där han renoverade en gammal stärkelsefabrik och tillhörande hus som numera är hans hem. Få inspiration och tips!