Nordbygg 2024 - Gyproc
Nordbygg Gyproc

Gyproc på Nordbygg 2024

Besök oss i vår monter

Mellan den 23:e och 26:e april är det dags för Nordbygg, den ledande mässan för bygg- och fastighetssektorn i Skandinavien. Besök oss i monter C11:48 på Stockholmsmässan! Tillsammans med Isover och Weber, våra systervarumärken, under Saint-Gobain Sweden AB, kommer vi att presentera våra senaste innovationer med fokus på hållbarhet och minskad klimatpåverkan.

I Gyprocs del av montern kommer vi att visa upp bland annat Gyproc Klima, gipsskivor tillverkade med CO2-fri produktion, Gyproc Ergolite som är en lättare skiva för förbättrad arbetsmiljö, och en annan spännande nyhet som vi är väldigt stolta över. Montern kommer också under onsdagen och torsdagen att gästas av influencern Gustav Ovland som har ett samarbete med Saint-Gobain Sweden AB. Vi ser fram emot att välkomna dig i montern!

Ladda ner din fribiljett och uppge kod saintgobain2024:

Ladda ner din fribiljett

Visas i montern

Det nya normala 

Gyproc ErgoLite – Testa en lättare normalgipsskiva. Nu är det lättare att välja lätt. Åtta gånger av tio kan Gyproc ErgoLite ersätta en vanlig normalgipsskiva – men med fördelarna av lägre vikt, bättre arbetsmiljö och mindre klimatpåverkan.  

Gyproc ErgoLite är resultatet av en unik teknologi som gör det möjligt att tillverka lättare gipsskivor för innerväggar och tak.  

Ewallution ErgoLite gyproc.se

 

Image
Gyproc ErgoLite
Image
Gyproc Klima

EN STOR NYHET MED LITET AVTRYCK  

Gyproc® ErgoLite Klima och Gyproc® GNE Klima är en ny generation gipsskivor. Alla produkter i Klima-serien är tillverkade i Gyprocs elektrifierade fabrik i Fredrikstad, Norge. Det betyder att du kan minska innerväggarnas klimatavtryck rejält när du bygger.

Läs mer på gyproc.se

TRÄFFA GUSTAV OVLAND

Vår monter gästas under onsdagen och torsdagen av influencern och vår samarbetspartner, Gustav Ovland. Gustav har bland annat synts i programmet Husdrömmar där han renoverade en gammal stärkelsefabrik och tillhörande hus som numera är hans hem. Få inspiration och tips!

 

 

Image
 Gustav Ovland