Webmaster till Saint-Gobain Sweden AB

2022/11/22 - 13:01

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Som webmaster är ditt huvudansvar att utveckla, förvalta och uppdatera de webbplatser och digitala plattformar som finns i företaget. Detta innefattar även bildredigering för olika digitala plattformar.

Arbetsuppgifter

  • Enklare texthantering och textbearbetning för webben.
  • Uppdatera våra webbplatser – nyheter, referensobjekt, platsannonser.
  • Bildhantering för webben.
  • Sökordsoptimering.
  • Uppföljning och analys.
  • Ta emot felanmälningar och säkerställa att de når rätt enhet för åtgärd.
  • Övrig digital produktion.

I rollen rapporterar du till Kommunikationschefen samt ingår i Marknads- och Kommunikationsavdelningen.

Din profil

Vi söker dig med akademisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet. Du har minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som Webmaster eller i en liknande roll. Erfarenhet från exv. WordPress eller Drupal samt erfarenhet och baskunskap av Photoshop och SEO är bra att ha i rollen. Om du har ytterligare systemkunskaper är det meriterande. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift då engelska är vårt koncernspråk.

Du är en erfaren, senior webmaster, som är van vid ovanstående uppgifter. Du är en driven problemlösare – mer teknisk kunnig än en att vara en kommunikatör/kreatör. Du driver uppdragen framåt samt har förmåga att se helhet och sammanhang. Samtidigt behöver du vara strukturerad med gott tålamod och är en van problemlösare som har en god teknisk kompetens i de program du arbetar med. Du är van att arbeta i Analytics med analys av sökord och kundbeteende. Som person är du självgående och driven.

På avdelningen råder en familjär stämning och vi värdesätter autenticitet, öppenhet och prestigelöshet. Vi är ett team som stöttar varandra i med- och motgång samtidigt som vi är självgående i våra arbetsuppgifter. Vi ser gärna att det är förutsättningar du också skulle trivas med och passa in i.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med HRM Affärsutveckling. Ansök här
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lisa Ivemark Schéle, lisa.ivemark.schele@hrmab.se alt. + 46 70 238 00 31 eller Lars Anderberg, lars.anderberg@hrmab.se alt. +46 70 579 57 60.

 


En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top