Nordbygg

Nordbygg flyttas till april 2021
Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster för att undvika spridning av Corona-smittan kommer Nordbygg flyttas fram och genomföras 20-23 april 2021. Läs mer >>

 

Saint-Gobain på Nordbygg

På vägen mot en klimatneutral byggbransch finns ett stort behov av att hitta nya, klimatneutrala lösningar samt av att fokusera på byggnadens klimatpåverkan ur ett livscykelperspektiv. 

På Nordbygg 2020 ställer de fyra Saint-Gobain-företagen Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber ut i en gemensam monter för att presentera lösningar som kan bidra till ett mer klimatneutralt byggande. Hållbarhet, komfort och byggoptimering är i fokus.
 

Vi finns i monter  C10:49, Ute:12, Ute:16

Björn Berlin
Allt du behöver veta om byggandet och optimering av lättbyggnadskonstruktioner finns i Gyproc Handbok! Björn Berlin som arbetat med boken berättar hur du använder detta ovärderliga verktyg i ditt byggande.
Björn Berlin
Chef teknisk support
Sanna Lindholm
Återvunnet glas blir vit lösullsisolering med många fördelar! Sanna Lindholm berättar om lösningar med ISOVER InsulSafe®.
Sanna Lindholm
Utvecklingsingenjör
Martin Carlsson
Ge nytt och längre liv till befintliga betongkonstruktioner! Martin Carlsson berättar om renovering av t.ex. parkeringshus.
Martin Carlsson
Produktchef Betong
Fredrik Brokmark
Med rätt förutsättningar uppnås förväntat målat resultat! Fredrik Brokmark berättar om vikten av rätt underbehandling av tak och väggytor.
Fredrik Brokmark
Teknisk Specialist
Louise Röström
Nu är det möjligt att bedöma byggmaterialets klimatpåverkan redan i projektstadiet via information från miljövarudeklarationer, så kallade EPD:er. Louise Röström svarar på dina frågor om EPD, klimatdeklarationer och livscykelanalyser .
Louise Röström
Hållbarhetschef Saint-Gobain Sweden AB
Sara Hector
När hon inte flyger ner över snötäckta fjäll bygger hon hållbara huset i Åre! Ställ dina frågor om hur man behåller resultatfokus och når sina mål i allt från husbyggande till skidåkning.
Sara Hector
Alpin skidåkare
Back top