People Development Partner till Isover i Billesholm

2022/09/20 - 07:51

Karriär hos Saint-Gobain Sweden

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en People Development partner till ett vikariat på Saint-Gobain Sweden ISOVER i Billesholm strax utanför Helsingborg. Här får du en projektledarroll där du får arbeta brett med HR-frågor och supportera och coacha företagets medarbetare. Du blir en del av ett HR team på fyra personer och rapporterar till HR Manager för ISOVER. Du ges stora möjligheter att själv kunna påverka och vara med och utveckla våra HR processer, metodiker och arbetssätt.

Tjänsten är ett vikariat upp till 1 ½ år med stora möjligheter till fortsatt arbete inom koncernen.

Arbetsuppgifter

I rollen som People Development Partner har du till uppgift att skapa hållbara utbildnings- och utvecklingslösningar samt processer som möter affärsbehovet och inspirerar våra anställda att växa. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att innebära:

•    Vara pelarledare för People Development-pelaren
•    Ge stöd till chefer och tjänstemän i flera HR processer så som rekrytering, rehabilitering och kompetenshöjande aktiviteter
•    Utveckla organisationen och vara sakkunnig inom HR 
•    Genomföra enklare förhandlingar 
•    Du har en nyckelroll i arbetet för att stärka en företagskultur som bygger på Saint-Gobains etiska regler, attityder och hållbarhet

Du kommer även att ingå i företagets Steering Committee för WCM (World Class Manufactoring) samt att vara pelarledare för People Development-pelaren. I rollen som pelarledare leder du ett team på 5 pelarmedlemmar från olika delar av organisationen. Rollen är ett naturligt första steg i att utvecklas mot en framtida karriär som HR-chef. 

Din profil

Vi ser att du som söker har relevant akademisk utbildning och har troligtvis tidigare arbetat inom producerande industri samt erfarenhet av WCM, Lean eller liknande metodik för ständiga förbättringar. Du är organiserad och drivs av att vilja utveckla verksamheten och bygga en attraktiv arbetsplats. Vi ser gärna att du är strukturerad och noggrann – arbetar systematiskt och metodiskt, mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du är kommunikativ och brinner för att skapa goda relationer, stödja, engagera och motivera såväl chefer som medarbetare. Du kommer ha flertalet kontakter inom koncernens organisation så goda språkkunskaper i engelska är ett krav.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden ISOVER med Inhouse.
Är du intresserad är du varmt välkommen att skicka in din ansökan här 

Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med din ansökan!

Du behöver inte skicka med något personligt brev utan ditt CV räcker gott och väl. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Malin Söderberg, malin.soderberg@inhouse.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. 

www.isover.se

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. 

www.saint-gobain.se

Back top