Weber söker Produktchef Golvavjämning

2022/09/13 - 14:23

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

I rollen som Produktchef Golvavjämning har du det övergripande ansvaret för produktportföljen och kunderbjudandet inom detta produktområde. Du förväntas initiera och driva produktutveckling tillsammans med utvecklingsavdelningen.

Tjänsten är placerad på Webers kontor i Sollentuna men resor ingår som en del av arbetet.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med sälj -och kommunikationsavdelningen tar du fram lanseringsplaner och material för extern kommunikation. Din roll innehåller många externa kontakter med kunder, myndigheter och intresseorganisationer, men du arbetar även mycket internt som tekniskt säljstöd och med utbildning inom produktsortimentet.

Som produktchef ansvarar du för nationell och internationell produktbevakning inom golv och upprätthållande av produktportföljen.

Din profil

Du har högskoleutbildning, gärna byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande och ett par års erfarenhet med något arbete inom byggbranschen. Det är inte endast dina produktspecifika kunskaper inom golvavjämning som är avgörande för tjänsten utan vi söker en person som vill utvecklas inom sin roll genom högt engagemang och nyfikenhet.

Då vi går mot stora förändringar inom byggbranschen med frågor som hållbarhet, digitalisering och komfort (tex akustik) som ledord, är det en merit om du har någon kunskap inom dessa områden.

För att lyckas i rollen krävs en god kommunikation samt samarbetsförmåga med olika intressenter, både interna och externa både inom Sverige samt Europa.

Du har B-kört och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 2022-09-30 till HR, e-post: hr-teamet@saint-gobain.com 
Märk ansökan med Produktchef Golv.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Anderberg: 
E-post: anders.anderberg@saint-gobain.com 
Mobil: +46 708 555 665

 


Om Weber

Weber utvecklar och tillverkar hållbara produkter, system och lösningar för nybygge och renovering – alltid med kvalitet, kompetens och svenska förhållanden i fokus. Vi är en del av Saint-Gobain – med mer än 350 års erfarenhet av innovativa material och byggnadslösningar. www.se.weber
 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se

Back top