Isover söker en Kvalitetskontrollant

2022/07/25 - 08:34

Karriär hos Saint-Gobain Sweden


Vill du vidareutvecklas genom att arbeta inom kvalitet och med utvecklingsprojekt? Vill du arbeta i ett dynamiskt och drivet team med spännande projekt? Har du ett skarpt öga för detaljer och är noggrann och strukturerad? Just nu söker vi efter en driven kvalitetskontrollant till Kvalitets teamet.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen har som uppgift att uppnå rätt kvalitet för kunden, produkter utan defekter till optimal kostnad, medverka i utvecklingsprojekt inom mineralull, förstärka teknisk kunskap om akustiska skivor, utveckla innovativa och hållbara produkter och karakteriseringsmetoder. Inom forskning och utveckling är avdelningen länken mellan Isover och Saint Gobains enheter som arbetar med bl a innertak såväl i Sverige som i den globala marknaden. Kvalitet-ABCC laboratoriet är en viktig del av Kvalitets och utvecklingsarbetet, då det är där alla analyser på våra produkter genomförs.

Arbetsuppgifter

Syftet med tjänsten är att stödja fabriken samt utvecklingsprojekt/R&D med karaktärisering och analyser i labbet. Som kvalitetskontrollant ansvarar man för att följa upp produkters egenskaper så att de uppfyller specifikationer, karaktärisera egenskaper hos nyutvecklade produkter samt arbeta med rotorsaksanalyser vid exempelvis reklamationer. Det ingår också att följa interna direktiv och regler så att lagstiftning, exempelvis arbetsmiljö och miljölagstiftning, erforderliga tillstånd och certifikat kan efterlevas. 

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Utföra mekaniska, termiska eller fysiska/kemiska tester på produkter
  • Skapa testrapport
  • Medverka vid provkörningar för utvecklingsprojekt
  • Utföra kalibreringar, mindre reparationer och inställningar på utrustning för kvalitetskontroller inom fabriken
  • Ge support till operatörerna i fabriken
  • Supporta R&D i olika utvecklingsprojekt

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett labb eller produktionen eller att du har arbetat med kvalitetskontroller och mätmetoder tidigare. Erfarenhet inom kalibrering av utrustning är meriterande för tjänsten. Det är en fördel om du har truckkort, då prover transporteras mellan lager och labb. Vad gäller språk behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med Teknisk/naturvetenskap inriktning.

Ansökan

ISOVER erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i fabriken och en stor internationell koncern där du får arbeta med lösningar och produkter som är ledande på marknaden. Till fabriken i Billesholm finns det bra möjligheter till att pendla kollektivt med både buss och framförallt tåg.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Jay, rekryterande chef: Marie.Jay@saintgobain.com
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

Du skickar in din ansökan här

Du ansöker via länken ovan i vårt rekryteringssystem, trycka på knappen ”apply” uppe till höger för att komma in till ansökningssidan. Vi ser fram emot din ansökan!

 Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

 

Back top