Weber i Vingåker söker Senior Driftskontrollant till produktion

2022/05/17 - 14:16

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Vårt mål är att bli en fabrik i världsklass och som Senior Driftskontrollant kommer du att leda förbättringsprojekt tillsammans med övrig driftskontrollspersonal. Som Senior driftskontrollant hos oss är du en lagspelare som fyller en viktig funktion för att vi ska kunna leverera i enlighet med företagets mål. Du är en av fyra personer i teamet på labb men med ett större ansvarstagande. Rollen är placerad i Vingåker/Lyttersta.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att kontrollera färdigvaror och råvaror i produktionen samt justera produkterna vid behov. Vi jobbar med ett PQCS system där våra prover lagras och följs upp.

En annan viktig del av rollen är arbetet med förbättringsprojekt inom ramen för vår verksamhet .

Din profil

Du behöver vara minst 18 år. Vi söker dig som har utbildning på gymnasialnivå med godkända betyg. Meriterande med KY-utbildning inom relevant område och/eller ledarerfarenhet.  Utöver detta ser vi gärna du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i industrimiljö samt god datorvana. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann, pedagogisk, strukturerad , driven och ansvarstagande med en god förmåga att samarbeta med andra.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Kenn Axberg, produktionschef Vingåker. Telefon: 0706-303132 / E-post: kenn.axberg@weber.se Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-27 till HR-teamet@saint-gobain.com och skriv ”Senior Driftskontrollant” i rubriken.

 

Om Weber

Weber utvecklar och tillverkar hållbara produkter, system och lösningar för nybygge och renovering – alltid med kvalitet, kompetens och svenska förhållanden i fokus. Vi är en del av Saint-Gobain – med mer än 350 års erfarenhet av innovativa material och byggnadslösningar. www.se.weber

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top