Weber i Vingåker söker Logistikkoordinator

tis, 05/17/2022 - 14:14

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Vårt mål är att bli en fabrik i världsklass och som logistikkoordinator förväntas du att bidra inom olika förbättringsprojekt, främst inom logistik. Rollen är placerad i Vingåker/Lyttersta. Som Logistikkoordinator hos oss är du en lagspelare som fyller en viktig funktion för att vi ska kunna leverera i enlighet med företagets mål.

En annan viktig del av rollen är arbetet med förbättringsprojekt inom ramen för vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat orderkvittering, inrapportering och styckehantering. Inom ramen för arbetsuppgiften ingår också arbetsuppgifter såsom arkivering, kontroll av produktions order och delta vid inventeringar m.m.

Din profil

Du behöver vara minst 18 år. Vi söker dig som har utbildning på gymnasial nivå med godkända betyg, gärna teknisk inriktning. Utöver detta ser vi gärna du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i industrimiljö samt god datorvana. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Meriterande om du har truckkort och kunskap inom programmet SAP.

Som person är du kvalitetsmedveten, rörlig, driven och ansvarstagande med en god förmåga att samarbeta med andra.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Zebastian Ringnell, produktionsledare Logistik. Telefon: 0151 46 81 38 / E-post: Zebastian.Ringnell@weber.se. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-27 till HR-teamet@saint-gobain.com och skriv ”Operatör Vingåker” i rubriken.

 

Om Weber

Weber utvecklar och tillverkar hållbara produkter, system och lösningar för nybygge och renovering – alltid med kvalitet, kompetens och svenska förhållanden i fokus. Vi är en del av Saint-Gobain – med mer än 350 års erfarenhet av innovativa material och byggnadslösningar. www.se.weber

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se

Back top