Isover söker Elektriker

ons, 04/20/2022 - 12:51

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Just nu behöver vår el-grupp förstärkning med en Elektriker. Du får möjlighet att utifrån ditt eget kunnande anpassa din specialisering, det innebär att du i din roll får stort ansvar, ta dig an olika förbättringsprojekt, lösa problem och hela tiden testa och utmana din kompetens. Vår el-avdelning består i dagsläget av många erfarna kollegor. Tillsammans tillhandahåller vi intern service och underhåll till hela fabriken.

Arbetsuppgifter

Du får arbeta med varierade uppgifter inom felsökning, reparation, underhåll och anpassning av maskiner och styrsystem. Jobbet är varierande och du kommer att få lära dig nya saker och dagligen stöta på nya utmaningar.

 

Din profil

Har du ett genuint intresse av att vidareutveckla ditt kunnande inom el, installation och underhåll – ja, då tycker vi absolut du ska kontakta oss för fortsatt diskussion! Du har en utbildning inom el och gärna automation med en el-behörighet BB2. Vi utbildar dig på plats om det är något du saknar för att lyckas, men ser att du som söker har grundläggande kunskaper inom exempelvis el, energi och automation, förvärvad antingen genom utbildning och/eller yrkesbakgrund. Att förstå och kunna kommunicera svenska i tal och skrift är ett krav men vi ser gärna att du även förstår och skriver engelska. Vi ställer oss mycket positivt till om du arbetat inom tillverkande industri sedan tidigare och har kunskaper inom PLC, mekanik och schemaläsning. Som person är du en driven problemlösare men stor vilja att utveckla din egen förmåga. Du är en lagspelare med positiv inställning och trivs med att ta eget ansvar.

Ansökan 

Du skickar in din ansökan här.

Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Johan Kindesjö via mail till: johan.kindesjo@saint-gobain.com mobil +46 73 156 58 40

 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top