Scanspac söker Platschef till Sala

tis, 04/05/2022 - 11:11

Scanspac rekryterar

Arbetsbeskrivning

Verksamheten i Sala är en renodlad produktionsenhet och som platschef arbetar du med att leda, planera och utveckla produktionen där. Du driver det operativa arbetet på orten med syfte att uppnå en hög standard när det gäller säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du har direkt personalansvar för ca 20 medarbetare samt eventuell inhyrd och kontrakterad produktionspersonal. Du blir en aktiv del i Scanspacs produktionsledning, är medlem i produktionsledningsgruppen och rapporterar till Produktionschef.

Arbetsuppgifter

En viktig arbetsuppgift för platschefen är att säkerställa att all produktion och allt arbete sker i enlighet med Saint Gobains säkerhets- och miljöföreskrifter. Du driver arbetet med att skapa en god “säkerhetskultur” i produktionen. Övrigt ansvar och arbetsuppgifter omfattar bl.a:

•    Daglig styrning och uppföljning av produktionsutfall
•    Ansvarig för att lagar, interna och externa föreskrifter, kontrakt och miljöåtaganden för avdelningen följs
•    Utveckla medarbetarna för att uppnå en skicklig, effektiv och flexibel arbetsstyrka med         hjälp medarbetarsamtal och utbildningar.   
•    Arbeta för att säkerställa en hög tillgänglighet på utrustningen
•    Identifiera och rapportera behov av investeringar, underhåll och reparationer
•    Projektledning
•    Upprätta och arbeta efter en kostnadsbudget för ansvarsområdet

Din profil

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från produktionsledning i tillverkningsindustri – gärna från livsmedels-, färg- eller pappersindustri. Du har erfarenhet av såväl strategiskt som operativt arbete och stor erfarenhet av att driva förbättringsarbete på ett strukturerat sätt. Erfarenhet av WCM är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du organiserad i ditt arbete och har ett stort intresse för teknik och processindustri. För att lyckas i rollen är du trygg i ditt ledarskap och har god kommunikations- och samarbets-förmåga. Dessutom är du initiativrik och driver verksamheten framåt med mod och engagemang.

Ansökan 

I den här rekryteringen samarbetar Scanspac med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Carl Niordson 072-090 80 77 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan senast 18 april. 

Klicka här för att ansöka


Om Scanspac

Scanspac är ledande producent av färdigblandat spackel i Europa och arbetar aktivt med utveckling, innovation och miljöfrågor för att kunna utveckla nästa generation av system för ytbehandling av väggar och tak. Scanspac har cirka 60 anställda på sina två fabriker i Sverige, i Glanshammar samt i Sala. Som en del av Saint-Gobain och Scanspac, erbjuds du som anställd mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och vidareutveckling i en internationell koncern. www.dalapro.se

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top