Weber i Vingåker söker Produktionsledare

ons, 10/06/2021 - 13:46

Saint-Gobain rekryterara

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Produktionsledare till Weber i Vingåker. Som produktionsledare arbetar du med att leda, planera och utveckla produktionen i Vingåker. Du driver det operativa arbetet på avdelningen med syfte att uppnå en hög standard när det gäller säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du har direkt personalansvar för ca 12 medarbetare samt eventuell inhyrd och kontrakterad produktionspersonal.
I rollen som produktionsledare är en viktig arbetsuppgift att säkerställa att all produktion och arbete sker i enlighet med Webers säkerhets- och miljöföreskrifter samt att tillsammans med övrig fabriksledning driva arbetet med att skapa av en god “säkerhetskultur” i produktionen.

Arbetsuppgifter

Som Produktionsledare har du direkt personalansvar för ca 12 medarbetare samt eventuell inhyrd och kontrakterad produktionspersonal. Du håller morgonmöten, driver stopptidsmätning, uppföljning sker på produktionstavlan. Du avropar råmaterial/emballage som tillhör produktionen och driva förbättringsarbete med Underhåll/personal för att förbättra OEE. Du håller medarbetarsamtalen/lönerevision på din avdelning och konterar fakturor.

Din profil

För att lyckas i rollen har du god kommunikations- och samarbetsförmåga och är trygg i ditt ledarskap. Du kan organisera ditt arbete väl och har stort intresse för teknik, processindustri och människor. Du har en mycket god nivå när det gäller svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift.

Ansökan 

Frågor om tjänsten besvaras av Produktionschef Weber, Kenn Axberg tel. 0151-46 81 02 eller 070-630 31 32 

Skicka in din ansökan senast 2021-10-04 till : maria.domander@saint-gobain.com, märk ansökan med ”Produktionsledare”.
 

Om Weber

Weber utvecklar och tillverkar hållbara produkter, system och lösningar för nybygge och renovering – alltid med kvalitet, kompetens och svenska förhållanden i fokus. Vi är en del av Saint-Gobain – med mer än 350 års erfarenhet av innovativa material och byggnadslösningar. www.se.weber

 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.
 

Back top