ISOVER i Billesholm söker 2 blivande processingenjörer till Saint-Gobains traineeprogram

ons, 10/06/2021 - 13:40

Saint-Gobain rekryterara

Saint-Gobain har nu möjligheten att erbjuda dig som är i starten av din karriär att delta i ett 18-månaders utbildningsprogram som är utformat för att ge de färdigheter och erfarenhet som krävs för att spela en nyckelroll i att leverera vår framtidsvision inom processindustrin. 
Här får du möjligheten att samla värdefulla erfarenheter för att utvecklas tillsammans med Saint-Gobains specialister och seniora medarbetare. Du kommer under 18-månader få möjligheten att komma i kontakt med processer, projekt och utlandsarbete. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att utvecklas i din roll som processingenjör. 
Är du redo att ta det första steget mot en spännande karriär tillsammans med Saint-Gobain Isover? 
I så fall ser vi fram emot din ansökan! 

Arbetsbeskrivning

I detta 18 månaders långa traineeprogram kommer du att få arbeta tillsammans med ISOVERs specialister för att få lära dig mer om verksamheten, produkterna och hur ISOVER arbetar för att säkerställa högkvalitativa produkter med hållbarhet som främsta mål. 
Du kommer att få möjlighet att bygga och utveckla ett brett nätverk inom ISOVERs processområde, fabriker och R&D, där du dessutom kommer att tilldelas en handledare i form av en senior Manager hos verksamheten i Billesholm. Samtidigt har du en mentor från Saint-Gobain Sverige att vända dig till under hela utbildningsperioden. 
Utbildningsprogrammet kommer ske i samarbete med Saint-Gobain Gyproc och grundläggande delar av utbildningen kommer därför ske gemensamt, där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med andra deltagare inom traineeprogrammet.

Utbildningens övergripande innehåll:

  • Två månader på produktionsanläggningen i Billesholm för att skapa en grundläggande förståelse för processer, produkter, Saint-Gobain koncernen, ISOVER samt produktionsorganisationen. Du kommer även fokusera på World Class Manufacturing där vi fokuserar på förbättringsarbete samt hur Saint-Gobain arbetar med mindre projekt. 
  • Fyra månader utomlands vid ett R&D-centra för att förvärva teoretisk kunskap om våra processer samt hur det är att leda större processrelaterade projekt inom organisationen. 
  • Sex månader på fabriken i Billesholm för att leda två större processrelaterade projekt. 
  • Sex månader utomlands hos en annan ISOVER-fabrik för att leda processrelaterade, tvärgående flerfabriksprojekt och skapa förståelse för helhetsperspektivet inom organisationen. 

Din profil

Du som söker ska ha en master- eller civilingenjörsexamen inom material- eller kemivetenskap. Du behöver ha flytande kunskaper, i tal och skrift, i såväl svenska som engelska, då det används i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du behärskar flera språk. 
Som person söker vi dig som brinner för processutveckling och som ser en långsiktig karriär inom Saint-Gobain. Du är driven i ditt agerande och tar själv ansvar över dina åtagande. Vidare är du den som alltid ger det där lilla extra och som alltid gör ditt yttersta för att ge dig själv rätt förutsättningar att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. 
Saint-Gobain står för en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald på resan mot hållbara byggnadslösningar och givetvis ser vi att du som söker delar dessa värderingar. 

Ansökan 

Maila in din ansökan till jobb.genf02@saint-gobain.com
 

Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.
 

Back top