Scanspac söker Supply Chain Officer

ons, 10/06/2021 - 13:30

Saint-Gobain rekryterara

Arbetsbeskrivning

Rollen som Supply Chain Officer är en ny och spännande roll med stora möjligheter att påverka. Utvecklingstakten inom Scanspac är hög vilket innebär ett ökat krav på digitalisering och samsyn i arbetssätt och processer. Som Supply Chain Officer innebär det att löpande analysera nuläget med målet att öka användargraden i befintliga system och ett standardiserat arbetssätt. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Glanshammar, Örebro och rapporterar till Supply Chain Manager

Arbetsuppgifter

Rollen som Supply Chain Officer handlar om att driva och stötta olika digitaliseringsprojekt såsom planeringsverktyg, lagersystem och lagerplatser i nära samarbeta med Digitalization Officer. Som Supply Chain Officer har du ansvaret att säkra upp att såväl produktionsplanering som avrop sker enligt ett gemensamt arbetssätt i både Glanshammar och Sala. I den administrativa delen av rollen ingår ansvaret för vissa inköpskategorier, fakturahantering och att fungera som kontaktperson mot övriga verksamheten och leverantörer. 

Din profil

Är du en analytisk och nyfiken person som drivs av att tänka nytt och som också ser utvecklingsmöjligheter? Har du tidigare erfarenhet av processer och flöden? Vill du vara en del i en spännande utvecklingsresa och har tidigare erfarenhet av att standardisera och effektivisera såväl arbetssätt och som processer? Då ser vi fram emot att höra från dig!
Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller inköp och flerårig erfarenhet av en roll inom  tillverkningsindustrin eller logistik. För att lyckas i rollen som Supply Chain Officer ser vi också att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med lagersystem, processer och flöden och av att effektivisera arbetssätt, Lean och implementera förändringar inom digitalisering och systemstöd. Vidare har du erfarenhet av Pyramid, SAP eller annat affärssystem. Du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Har du erfarenhet och kunskap kring hållbarhet och hållbara inköp så är det ett plus.
Som person är du lyhörd, prestigelös och ansvarstagande. Du är nyfiken och trivs allra bäst i en organisation som präglas av engagemang och samarbete. Du är entusiasmerande och orädd och får med dig andra genom att lyfta positiva delar i en förändring. Du har en god social förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor såväl internt som externt.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden AB, Scanspac med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via mail anneli.wallin@axoconsulting.se Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

 


Om Scanspac  

Scanspac är ledande producent av färdigblandat spackel i Europa och arbetar aktivt med utveckling, innovation och miljöfrågor för att kunna utveckla nästa generation av system för ytbehandling av väggar och tak. Scanspac har cirka 60 anställda på sina två fabriker i Sverige, i Glanshammar samt i Sala. Som en del av Saint-Gobain och Scanspac, erbjuds du som anställd mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och vidareutveckling i en internationell koncern. www.dalapro.se

 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.
 

Back top