ISOVER söker People Development Partner

ons, 10/06/2021 - 13:28

Saint-Gobain rekryterara

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en People Development Partner till Saint-Gobain Sweden, ISOVER i Billesholm strax utanför Helsingborg. I rollen som People Development Partner skapar du hållbara utbildnings- och utvecklingslösningar samt processer som möter affärsbehovet och inspirerar våra människor att växa i en arbetsmiljö som grundar sig i en hållbarhetsfilosofi och nytänkande. Du blir en del av ett HR team på fyra personer och rapporterar till HR Manager för ISOVER. Du ges stora möjligheter att själv kunna påverka och vara med och utveckla våra HR processer, metodiker och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Som People Development Partner är du ett stöd för chefer och tjänstemän i HR-processer som rekrytering, rehabilitering och kompetenshöjande aktiviteter. Du är med och utvecklar organisationen och har en nyckelroll i arbetet för att stärka en företagskultur som bygger på Saint-Gobains etiska regler, attityder och hållbarhet. Du genomföra även enklare förhandlingar. Du kommer även att ingå i företagets Steering Committee för WCM (World Class Manufactoring) samt att vara pelarledare för People Development-pelaren. I rollen som pelarledare leder du ett team på 5 pelarmedlemmar från olika delar av organisationen. 

Din profil

Vill du vara del av ett företag som tar vara på dina idéer, din erfarenhet och din nyfikenhet? Där du kan växa i en inspirerande arbetsmiljö som grundar sig i en hållbarhetsfilosofi och nytänkande? Trivs du i en projektledarroll där du får arbeta brett med HR-frågor och supportera och coacha företagets medarbetare? Då kan du vara den vi söker. Du har relevant akademisk utbildning och har troligtvis tidigare arbetat inom producerande industri samt erfarenhet av WCM, Lean eller liknande metodik för ständiga förbättringar. Du är organiserad och drivs av att vilja utveckla verksamheten och bygga en attraktiv arbetsplats. Du är strukturerad och noggrann – arbetar systematiskt och metodiskt, och är mån om att hålla hög kvalitet i ditt arbete. Du är sakkunnig inom HR, nyfiken, kommunikativ och brinner för att skapa goda relationer och att stödja, engagera och motivera såväl chefer som medarbetare. Du kommer ha flertalet kontakter inom koncernens organisation så goda språkkunskaper i engelska är ett krav.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden ISOVER med Inhouse. Är du intresserad är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via denna annons. Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med din ansökan! Du behöver inte skicka med något personligt brev utan ditt CV räcker gott och väl. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Malin Söderberg, malin.soderberg@inhouse.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.
 

Back top