Driven och utvecklingsorienterad Customer Service Manager till Scanspac!

tis, 2021/09/14 - 10:47

Saint-Gobain rekryterara

Arbetsbeskrivning

Rollen som Customer Service Manager är en ny tjänst som innebär att leda och utveckla medarbetarna på orderavdelningen, som idag består av två ordermottagare placerade i Glanshammar. Som Customer Service Manager har du även det viktiga uppdraget att utveckla och effektivisera arbetssätt och orderprocessen inom Scanspac, där service och kundfokus är viktiga nyckelord. I rollen som Customer Service Manager rapporterar du till Sales Director. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Glanshammar, Örebro.

Arbetsuppgifter

Som Customer Service Manager medverkar du i IT-relaterade projekt och att samordnar processer med Sales Coordinator. Inom ramen för tjänsten ingår budget- och medarbetaransvar och att säkerställa orderläggning, transportbokning och fakturering. 

Din profil

För att lyckas i rollen som Customer Service Manager krävs tidigare erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare. Vi ser också att du har relevant bakgrund inom orderhantering och orderprocesser. Du är stabil, trygg och engagerad och drivs av utvecklings- och förbättringsarbete. Som person är du lyhörd, kommunikativ och trygg i ditt ledarskap. Du är resultatorienterad och serviceinriktad med stort kundfokus. Ditt arbetssätt präglas av struktur och kvalitet. Du har en god social förmåga och trivs i en nätverkande roll med många kontaktytor såväl internt som externt.

Du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Extra meriterande är kunskaper i tyska. 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden AB, Scanspac med AxÖ Consulting. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Ansök här

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via mail anneli.wallin@axoconsulting.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Om Scanspac  

Scanspac är ledande producent av färdigblandat spackel i Europa och arbetar aktivt med utveckling, innovation och miljöfrågor för att kunna utveckla nästa generation av system för ytbehandling av väggar och tak. Scanspac har cirka 60 anställda på sina två fabriker i Sverige, i Glanshammar samt i Sala. Som en del av Saint-Gobain och Scanspac, erbjuds du som anställd mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och vidareutveckling i en internationell koncern. www.dalapro.se

 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.
 

Back top