Gyproc söker Produktionschef

ons, 10/06/2021 - 13:14

Saint-Gobain rekryterara

Arbetsbeskrivning 

Nu söker vi en Produktionschef till Gyprocs fabrik i Bålsta. Som Produktionschef är din främsta uppgift att säkerställa produktionen i anläggningen med hjälp av driftcheferna. Tjänsten ingår i fabrikens ledningsgrupp där du kommer att delta aktivt i fabrikens mål-, strategi- och budgetarbete. 

Arbetsuppgifter

Leda, hantera och koordinera all produktion hos Gyproc i Bålsta. 
Säkerställa att alla beslut och handlingar sker i enlighet med de föreskrifter och regler som finns inom Gyproc och Saint-Gobain, även inom ramarna för säkerhet. 
Ansvar för ca 30 medarbetare på produktionsavdelningen i nära samarbete med de fem skiftledarna. 
Leda och utveckla produktionsavdelningens arbete, både generellt och inom ramarna för WCM. 
Uppföljning och rapportering av nyckeltal.

Din profil

Du som söker har relevant akademisk utbildning eller gedigen erfarenhet inom produktion. Du har tidigare arbetat inom produktion eller logistik. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av LEAN-principer och ledarskap. Som person har du ett stort intresse för teknik och är innovativ när det kommer till möjliga lösningar. Du är organiserad i ditt arbete och drivs av vilja att förbättra och effektivisera. Du har god kommunikationsförmåga både när det gäller svenska och engelska, samt har lätt att samarbeta med andra.

Ansökan 

Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Easter, Site Manager Gyproc, telefon: 070-625 54 32 eller e-post: daniel.easter@saint-gobain.com.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-09-17, märk ansökan med ”Produktionschef”. https://careers.aticc.se/jobs/1317829-produktionschef-till-gyproc-i-balsta Vi behandlar ansökningar löpande. 

 

Om Gyproc

Gyproc erbjuder lösningar inom ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbart. 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.
 

Back top