Gyproc söker EHS Manager

ons, 10/06/2021 - 12:30

Saint-Gobain rekryterara

Arbetsbeskrivning 

Vi söker en EHS Manager till Gyproc i Bålsta. I rollen som EHS Manager kommer du vara ansvarig för att leda och utveckla arbetet med miljö, hälsa och säkerhet. Det innefattar ansvar över att lagkrav och standarder uppfylls, kontinuerligt utvärdera och proaktivt minimera risker. Du kommer vara en del av ledningsgruppen och skyddskommittén.

Arbetsuppgifter

  • Vara ett stöd och bidra med expertkunskap i det dagliga EHS-arbetet till chefer och medarbetare.
  • Utföra och planera årliga riskutvärderingar, interna utbildningar och genomföra utredningar och mätningar i produktionen. 
  • Säkerställa att anläggningarna har de tillstånd som krävs för verksamheten och att ändrade krav implementeras.
  • Rapportera incidenter till externa parter och Saint-Gobain Group. 
  • Hålla dig uppdaterad inom relevant lagstiftning, trender och praxis inom EHS-området, samt ansvara för aktuella certifieringar och ISO-standarder. 
  • I rollen ingår personalansvar för en EHS Coordinator och du rapporterar till platschefen.  

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen samt arbetslivserfarenhet inom både operativt och strategiskt miljö-, hälso- och säkerhetsarbete. Vi ser att du har goda kunskaper om lagkrav och standarder inom EHS-området samt erfarenhet av att identifiera, utveckla och styra processer. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. För att lyckas i rollen tror vi att du är en kommunikativ kulturbärare som har lätt för att samarbeta med olika typer av människor, internt såväl som externt. Som person är du strukturerad, resultatorienterad och en innovativ problemlösare. Vi ser att du som söker är en trygg person och ledare som vill utveckla EHS-området hos Gyproc. 

Ansökan 

Vid frågor om tjänsten, ring gärna Daniel Easter, Site Manager Gyproc, telefon: 070-625 54 32 eller e-post: daniel.easter@saint-gobain.com, alternativt Olle Öijen, AxÖ Consulting 079-337 33 17.

I denna process samarbetar vi med AxÖ Consulting och du är varmt välkommen med din ansökan till Olle Öijen: 
https://axoconsulting.se/jobb/gyproc-soker-ehs-manager

 

Om Gyproc

Gyproc erbjuder lösningar inom ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbart. 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.


 

Back top