Saint-Gobain stolt Officiell Partner till ChangeNOW Summit 2021

2021/06/02 - 08:38
Saint-Gobain Officiell Partner till ChangeNOW Summit 2021

Saint-Gobain är Officiell Partner till det globala toppmötet ChangeNOW Summit 2021, ett digitalt evenemang som hålls 27-29 maj.

ChangeNOW Summit

ChangeNOW Summit är ett toppmöte där de största utmaningarna som vår värld står inför diskuteras; klimatförändringar, resurser, biologisk mångfald samt inkludering. Summit ChangeNOW är ett unikt tillfälle att få kontakt med investerare, media, företag, institutioner och talanger som kan stödja dina projekt och få dem att skala för att påskynda förändring.

Registrera dig

Program
 

https://youtu.be/GlltvewyUtM


Talare från Saint-Gobain

Den 27 maj talar Maud Thuaudet, VP Strategy på Saint-Gobain, Nada Chami från Saint-Gobain UAE och Michiel Susebeek från Saint-Gobain i Nederländerna om hållbara byggnader med inriktning specifikt på skolor:

- More sustainable buildings: case study of schools | kl 17:00 

Den 28 maj talar Pascal Eveillard, Deputy VP for Sustainable Business Development på Saint-Gobain, om cirkulär konstruktion:

- Circular Construction Materials | kl 15:15, May 28, 2021 | 3:15 PM


ChangeNOW

ChangeNOW är en startup som verkar för en övergång till en mer hållbar värld. Varje år identifierar teamet lovande initiativ för planeten och kopplar ihop dem med de resurser som behövs för att de ska kunna förverkligas. ChangeNOW-communityn inkluderar startups, investerare, organisationer, företag, institutioner, media, talanger... som alla arbetar för en förändring för planeten. Teamet organiserar olika aktiviteter inklusive ChangeNOW-toppmötet, jobbmässor, liveevenemang, workshops och mer.

Teamet har idag 18 anställda och startades av Santiago Lefebvre, Rose-May Lucotte och Kevin Tayebaly 2017. 

OFFICIAL WEBSITE
 

Back top