Saint-Gobain certifierade ”Top Employer Global” för femte året i rad

2020/02/03 - 17:15
Saint-Gobain certifierad Top Employer Global 2020

Saint-Gobain är ett av 13 företag världen över som har fått utmärkelsen ”Top Employer Global” 2020, vilket är femte året i rad för koncernen.

Utmärkelsen Top Employer Global ges till de företag som har certifierats Top Employer i minst 20 länder och på flera kontinenter, Saint-Gobain är certifierad Top Employer i hela 35 länder. Utmärkelsen baseras på en utvärdering där man tittar på 600 olika parametrar och villkor som bland annat rör arbetsmiljö, medarbetarnas utvecklingsmöjligheter och delaktighet.

Hos Saint-Gobain uppmärksammades särskilt det arbete som företagsledningen gör utifrån medarbetarnas återkoppling. Koncernen särskiljer sig också när det kommer till att tillvarata medarbetarnas talang genom att involvera dem i rekryteringsprocesser samt företagets användning av innovativa lösningar. Utmärkelsen stöds av den interna utvärderingen som gjorts på global nivå och som visar att 87 % av Saint-Gobains medarbetare känner stolthet över att arbeta i företaget.

”Utmärkelsen de senaste fem åren har pushat oss att utvecklas, säger, Senior Vice President Human Resources and Digital Transformation Claire Pedini.

Back top