Saint-Gobain återigen bland de topp 100 mest innovativa företagen

tors, 01/31/2019 - 13:56
Saint-Gobain i topp 100 mest innovativa företagen

För åttonde året i rad har Saint-Gobain utsetts till ett av de 100 mest innovativa företagen och institutionerna, enligt Clarivate Analytics* ranking 2018 av "Top 100 Global Innovators".

Listan som nyligen offentliggjorts bygger på fyra patent-relaterade mått: det totala antalet patent, antalet patent som beviljats i förhållande till antalet patentansökningar, den globala omfattningen av patentportföljen och patentens bevisade inflytande genom källhänvisningar.

”Det här erkännandet av kvantiteten, kvaliteten och inflytandet av våra patent är en bekräftelse på den prioritet som Saint-Gobain lägger på innovation och R&D. Det är en belöning till den expertis och det engagemang som våra team visar världen över. Det visar också på vår beslutsamhet i att ständigt ta fram nya och differentierade lösningar för våra kunder; lösningar som svarar upp mot samhällsfrågor som rör komfort och välbefinnande, ansvarsfullt och varaktigt engagemang och produktivitet och prestanda”, säger Pierre-André de Chalendar, CEO, Saint-Gobain. 


 *Tidigare Thomson Reuters
 

Back top