Truckförare till Weber i Vingåker

2022/10/25 - 11:15

Karriär hos Saint-Gobain Sweden

Arbetsbeskrivning

Vårt mål är att bli en fabrik i världsklass och som truckförare hos oss kommer du tillsammans med kollegorna i teamet att jobba för att kunna leverera enligt företagets mål, Du kommer vara en av sex personer i teamet på logistiken. Rollen är placerad i Vingåker/Lyttersta.

Arbetsuppgifter

Du som söker kommer att arbeta med främst truckkörning av motviktstruck och arbetsuppgifterna består av lastning med våra produkter på lastbil samt lossning av råvaror. Var tredje vecka kommer du också att köra primer.

Din profil

Du behöver vara minst 18 år. Vi söker dig som har utbildning på gymnasialnivå med godkända betyg. Utöver detta så ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i industrimiljö. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Zebastian Ringnell, Logistikchef Vingåker.
Telefon 0151-46 81 38 / E-Post: Zebastian.Ringnell@weber.se Skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Om Weber

Weber utvecklar och tillverkar hållbara produkter, system och lösningar för nybygge och renovering – alltid med kvalitet, kompetens och svenska förhållanden i fokus. Vi är en del av Saint-Gobain – med mer än 350 års erfarenhet av innovativa material och byggnadslösningar.

www.se.weber

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

www.saint-gobain.se

Back top