Gyproc söker Teknisk specialistsäljare

fre, 07/08/2022 - 15:14

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Som Teknisk specialistsäljare för distrikt Storstockholm och Gotland arbetar du självständigt och aktivt med att söka upp och erbjuda Gyproc System och Byggoptimering till de projekt Gyprocs samarbetsavtalade riksbyggare har i det aktuella distriktet.

Arbetsuppgifter

Du underhåller och utvecklar kontakten med föreskrivande led och avtalsbundna riksentreprenörer i distriktet. I rollen ingår det att identifiera intressanta projekt och att genom föreskrivande led samt aktuella byggentreprenörer skapa förutsättningar för en affär genom ÅF och avtalsknutna riksbyggare. I rollen är du en naturlig partner för kunden avseende Gyprocs vägglösningar och lättbyggnadsteknik generellt. Du samverkar med övriga i Gyproc säljteam, framförallt distriktsansvariga som arbetar inom distriktet men även med Saint-Gobains Swedens övriga säljorganisationer.

Du rapporterar till Försäljningschefen som är placerad i Stockholm.

Placering

Tjänsten är placerad i Bålsta, Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta flexibelt på någon av Saint-Gobains kontor i distriktet samt från ett eget hemmakontor. Tjänsten innefattar även en hel del resor inom distriktet vilket består av Stockholm, Uppsala samt Gotland. 

Din profil

För rollen söker Gyproc dig som är en relationsbyggande säljare med ett stort driv som sätter värde i personligt ansvar och ärlighet.

Arbetet går ut på att vårda och bygga relationer genom att stödja och skapa mervärde för hela kedjan ner till slutanvändaren. Detta ställer höga krav på tålamod, långsiktighet och förmåga att hitta lösningar. Du trivs med att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer och som person är du målinriktad, nog­grann och strukturerad med ett starkt eget driv. Att vara en god kommunikatör och lyssnare samt ha en pedagogisk ådra då arbetet ibland handlar om att utbilda kunder i Gyprocs produkter och system ser vi också som viktiga egenskaper. 

Meriterande för rollen är att ha erfarenhet av arbete mot föreskrivande led med ett eget befintligt kontaktnät. Det är önskvärt att du har erfarenhet av relationsbyggande verksamhet och projektbearbetning.

Vi söker dig som har:

•    Tre års erfarenhet från relationsbyggande verksamhet inom bygg eller liknande bransch
•    God teknisk kunskap för att förstå och läsa ritningar
•    Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
•    Gymnasial utbildning
•    God datorvana

Ansökan 

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc samarbetar i denna rekrytering med Skillway AB. www.skillway.se.
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022–08–28.

Vi rekommenderar att du skicka din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Goudoulakis på anna@skillway.se,  tel. 073-600 00 80 eller Maria Lethin på maria@skillway.se, tel. 070-510 77 69.

Varmt välkommen med din ansökan!
 


Om Gyproc

Gyproc erbjuder lösningar inom ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbart. www.gyproc.se

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top