Weber söker en säljare till Stockholmsregionen

tis, 12/21/2021 - 13:41

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Vi söker en målinriktad och driven säljare till Stockholms-regionen. Du kommer att ansvara för kontakterna med våra återförsäljare samt entreprenörer inom distriktet. Vården och vidareutvecklingen av våra befintliga kunder är förstås prioriterad men det finns även utrymme för att identifiera och bearbeta nya affärsmöjligheter. Du rapporterar till Försäljningschef och placeringsort är i Häggvik, Sollentuna.

Arbetsuppgifter

Arbetet består till stor del av att planera, driva och genomföra aktiviteter och utbildningar, hålla presentationer och ansvara för exponering av hela vårt produktsortiment hos såväl bygghandel som entreprenörer. Detta innebär även lokal försäljning och bearbetning av Webers olika produkter samt tjänster, projekt och offerthantering. 
Våra säljare har tillgång till teknisk och administrativ support; bland annat via vår utbildningsverksamhet Weber Institutet och marknadsavdelningen avseende Sales Promotion material, samt stöd från kollegorna inom teknik- och kundsupport.

Din profil

Du har ett intresse för byggteknik och minst fem års erfarenhet av självständigt säljarbete från byggbranschen och gärna av relaterade produkter. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med B2B-försäljning mot återförsäljare inom byggnadssegmentet eller liknande. Har du tidigare kommit i kontakt med någon eller några av Webers produkter samt har kunskaper i Salesforce eller annat CRM-verktyg är det både positivt och meriterande. Du måste ha B-körkort liksom goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Du är resultatfokuserad, drivs av att göra affärer och skapa lösningar som gagnar såväl kund som vår verksamhet. Du tar ansvar för dina åtaganden och är lösningsorienterad, dessutom är du utåtriktad och duktig på att skapa långsiktiga relationer. Din förmåga att planera och strukturera är god och du ser även de administrativa uppgifterna som viktiga.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Weber med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Alexander Wallnäs 072 – 600 64 48. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 9 januari.

Ansök här

 


Om Weber

Weber utvecklar och tillverkar hållbara produkter, system och lösningar för nybygge och renovering – alltid med kvalitet, kompetens och svenska förhållanden i fokus. Vi är en del av Saint-Gobain – med mer än 350 års erfarenhet av innovativa material och byggnadslösningar. www.se.weber

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top