Projektledare till ISOVER i Billesholm

ons, 11/24/2021 - 14:13

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektledare ingår du i Project Management Office. Rollen är bred, både avseende storlek på projekt och teknisk inriktning. Som projektledare ansvarar du för att säkerställa att genomförandet av tilldelade projekt sker på ett säkert, effektivt och standardiserat sätt samt bidrar med teknisk kompetens inom övriga projekt och verksamheter. Rollen är placerad på vår anläggning i Billesholm och rapporterar till PMO Manager. Visst resande ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som projektledare leder du projekt enligt överenskomna projektspecifikationer och - omfattning enligt avdelningens projektprocess och rutiner, tar fram projektmandat, projektbudget, "letter of justification" och capex-ansökan tillsammans med projektägaren. Du utmanar kostnader, tekniska lösningar och krav i projekt och uppdrag och medverkar i utveckling av projektprocessen, rutiner, metoder och mallar. På avdelningen finns idag tre projektledare och en projektledare/projektingenjör som kommer bli dina närmsta kollegor. Här möts du av en väl fungerande och stöttande grupp där vi alla hjälps åt. Du kommer att driva mellan två och sex projekt parallellt beroende på storlek och omfattning.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom maskinteknik, kemi, energi eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av att driva industriella och tekniska projekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Kunskaper inom CAD och erfarenhet av SAP och MS Project ser vi som meriterande.

Som person är du kommunikativ och har förmågan att både dela med dig av kunskap och lyssna in andras synpunkter, samtidigt har du modet att stå på dig i diskussioner. Du tar egna initiativ till förbättringar och tar ansvar för dina projekt, från start till mål.  För att lyckas i rollen tror vi att du har: 

  • Ett genuint tekniskt intresse. 
  • Förmågan att skapa goda relationer med intressenter, både internt och externt. 
  • En god administrativ förmåga. 
  • Ett lösningsorienterat synsätt. 
  • Förmågan att se både till helheten och detaljerna

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Consensus. Din ansökan registrerar du på Consensus hemsida så snart som möjligt, dock senaste den 15 december.  Frågor besvaras av Fanny Bergstedt 070-698 36 86.

Ansök här

 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top