Saint-Gobain Sweden - Isover söker Processoperatörer

mån, 11/22/2021 - 10:34

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Som Processoperatör hos oss på ISOVER du en nyckelspelare som fyller en viktig funktion för att vi ska kunna leverera i enlighet med företagets mål. Vårt mål är att bli en fabrik i världsklass och som processoperatör kan du få chansen att arbeta i förbättringsprojekt som till exempel är inriktade mot operatörsunderhåll. 
I denna del av verksamheten arbetar man med komplicerade processparametrar för att säkerställa att denna känsliga förädling är inom specifikation.

Arbetsuppgifter

På avdelningen bearbetar man glassammansättning till en smält form och därefter förädlar man det smälta råvarumaterialet till glasfiber. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat ett ansvar för produktionsutrustning där högsta prioritet är säkerhet och anläggningsutnyttjande. Inom ramen för arbetet ingår också uppgifter såsom processomställningar, felsökning, processövervakning, avhjälpning av enklare tekniska problem, utföra kvalitetskontroller samt säkerställa ordning och reda vilket bland annat omfattar rengöring av utrustning. En annan viktig del är arbetet med förbättringsprojekt inom ramen för vår WCM-struktur (World Class Manufacturing). 

Din profil

Vi söker dig som är minst 18 år fyllda, har god svenska i tal och skrift, godkänd utbildning på minst gymnasienivå, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du är positiv, glad, framåt, självgående och initiativtagande. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Viktigt att du är tekniskt lagd då man arbetar med övervakning av processen samt maskiner.  

Meriterande för tjänsten: 

  • Erfarenhet av arbete inom processindustrin
  • Teknisk erfarenhet
  • Erfarenhet från Office paketet
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar så som WCM, Lean, 5s eller liknande metodik
  • B-körkort

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Processbemanning. Din ansökan registrerar du på www.processbemanning.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top