ISOVER söker maskinoperatör till Billesholm

tis, 12/21/2021 - 13:35

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Som maskinoperatör är du en nyckelspelare som fyller en viktig funktion för att leveranser ska kunna ske i enlighet med företagets mål. På avdelningen härdas glasfibrer som kommer från smältningsprocessen. Här arbetar man med inställning av maskiner för att säkerställa rätt härdning, dimensionering samt så paketeras produkterna. En annan viktig del av rollen är arbetet med förbättringsprojekt inom ramen för WCM-strukturen (World Class Manufacturing). Målet är att bli en fabrik i världsklass och som maskinoperatör kan du få chansen att arbeta i förbättringsprojekt som till exempel är inriktade mot operatörsunderhåll. Tjänsten är på heltid och du börjar som anställd hos PerformIQ med målet att på sikt gå över till ett kontrakt hos ISOVER.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat ett ansvar för att använda produktionsutrustningen så att drifts-, säkerhets-, miljö- och arbetsmiljömässiga risker minimeras. I rollen ingår också arbetsuppgifter såsom produktionsomställningar, felsökning, övervakning, truckkörning, byte av förbrukningsmaterial och kvalitetskontroller. 

Din profil

Vi söker dig som är positiv och självgående och som vågar ta initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som samarbetar väl med dina kollegor. Ledorden ansvarstagande, effektivitet och flexibilitet stämmer väl in på dig. Det är av stor vikt att du är tekniskt intresserad då arbetet innefattar arbete med maskiner i en online produktion.

För att lyckas i rollen krävs:
•    Godkänd utbildning på minst gymnasienivå alt. arbetslivserfarenhet 
•    Truckkörkort B1
•    B-körkort alt. AM-körkort 
•    Svenska i tal och skrift 

Meriterande för tjänsten: 
•    Erfarenhet av arbete inom industrin
•    Engelska i tal och skrift
•    Erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar så som WCM, Lean, 5s eller liknande metodik

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Din ansökan registrerar du på www.performiq.se. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Ansök här

 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top