Saint-Gobain Sweden - Isover söker Maskinoperatörer

mån, 11/22/2021 - 10:20

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Som Maskinoperatör hos oss på ISOVER är du en nyckelspelare som fyller en viktig funktion för att vi ska kunna leverera i enlighet med företagets mål. På avdelningen härdar man glasfibrer som kommer från smältningsprocessen. Här arbetar man med inställning av maskiner och robotar för att säkerställa rätt härdning, dimensionering samt paketering sker. Vårt mål är att bli en fabrik i världsklass och som maskinoperatör kan du få chansen att arbeta i förbättringsprojekt som till exempel är inriktade mot operatörsunderhåll. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat ett ansvar för att använda produktionsutrustningen så att drifts-, säkerhets-, miljö- och arbetsmiljömässiga risker minimeras. I rollen ingår också arbetsuppgifter såsom produktionsomställningar, felsökning, övervakning, truckkörning, byte av förbrukningsmaterial och kvalitetskontroller. En annan viktig del av rollen är arbetet med förbättringsprojekt inom ramen för vår WCM-struktur (World Class Manufacturing). 

Din profil

Vi söker dig som är minst 18 år fyllda, har god svenska i tal och skrift, godkänd utbildning på minst gymnasienivå, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du är positiv, glad, framåt, självgående och initiativtagande. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Viktigt att du är tekniskt lagd då man arbetar med maskiner och robotar.  Du har även Truckkörkort, minsta behörighet: B1 och AM körkort alternativt B-körkort.
Meriterande för tjänsten: 

  • Erfarenhet av arbete inom industrin
  • Tekniskt intresserad 
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar så som WCM, Lean, 5s eller liknande metodik

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Processbemanning. Din ansökan registrerar du på www.processbemanning.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 
 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top