Instrumentingenjör till Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER

tis, 11/09/2021 - 14:42

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Instrumentingenjör till vår verksamhet i Billesholm. I rollen arbetar du med förebyggande, avhjälpande och förbättrande insatser. Avdelningen består av 10 personer, både industrielektriker och instrumenttekniker där alla rapporterar till chefen för el- och instrument. 

Arbetsuppgifter

Du arbetar över hela fabriken och har daglig kontakt med operatörer och övriga funktioner inom underhåll som faller in under ditt ansvarsområde. Du utför felsökningar, kontroller och reparationer av fältbaserad instrumentutrustning samt utför fortlöpande tillsyn inom området. Du deltar i förbättrings- och projektarbeten som representant för underhåll och instrument och bidrar med din spetskompetens inom området. 

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleexamen alternativt eftergymnasial teknikutbildning inom el, automation eller instrumentteknik. Du har ett par års yrkeserfarenhet som instrumentingenjör inom process- eller tillverkande industri. Som person är du innovativ och har förmåga att se alternativa lösningar. Du kombinerar en god analytisk förmåga med ett praktiskt förhållningssätt och har förmåga att delge kunskap och information på ett pedagogiskt sätt. Det är även viktigt att du är säkerhetsorienterad och arbetar för att säkerställa en hög drift- och personalsäkerhet.
Du utåtriktad och samarbetsorienterad, då gruppen har ett nära samarbete med varandra, och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har ett genuint teknikintresse, starkt driv och initiativförmåga samt lägger fokus på de viktiga detaljerna. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi ser det även som meriterande om du har: 

  • erfarenhet av styr- och reglerteknik
  • erfarenhet av olika kalibreringsmetoder
  • erfarenhet av förbättringsarbete såsom WCM/LEAN

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Consensus. Din ansökan registrerar du på www.consensus.nu. så snart som möjligt, dock senaste den 22 november. Frågor besvaras av Alexander Wallnäs 072 - 600 64 48. 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top