Industrimekaniker sökes till Gyproc, Bålsta

mån, 07/11/2022 - 09:35

Saint-Gobain rekryterar

Rollen

Befattningens främsta uppgift är att utföra planerat och avhjälpande underhåll inom det mekaniska området samt arbeta med ständiga förbättringar för en säker och effektiv anläggning. 

Befattningen rapporterar till Chef MEK och ingår i en grupp om 5 st mekaniker. 

Specifika arbetsuppgifter:

  • Utföra planerat och avhjälpande underhåll med beredskap ca var 5:e vecka
  • Viss planering, d.v.s. beredning och schemaläggning, av egna arbeten
  • Delta i grundorsaksanalyser
  • Delta som teknisk stöd och/eller utförare inom MEK i projekt
  • Driva/initiera ständiga förbättringar med fokus på säkerhet och teknisk tillgänglighet

Ansvar:

  • Att dokumentera och följa upp utförda arbeten
  • Att utföra riskbedömningar inför varje arbete
  • Att följa lagstadgade föreskrifter/förordningar samt internt framtagna policys
  •  Att rapportera alla avvikelser som observeras inom Gyprocs område

Befogenhet:

  • Att säkerställa ”säkerheten först” i alla lägen oavsett insats och/eller produktionsläge

Vår kandidat

Teknisk gymnasieutbildning inom Mekanik, eller annan likvärdig utbildning, samt erfarenhet av mekaniskt underhålls, med fördel inom processindustrin, är ett krav. 
Erfarenhet av administrativt arbete i underhålls- och dokumentationssystem, med fördel SAP, är önskvärt då detta är en viktig del i tjänsten.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort ett krav. Liftkort, truckkort och traverskort är meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt intresserad, serviceinriktad, tycker om problemlösning och vågar ta egna initiativ. Du tar ett stort ansvar för det egna arbetet och sätter säkerheten främst i alla lägen. Vidare är du ödmjuk, prestigelös, strukturerad, driven och engagerad i ditt arbete. Du är skicklig på att kommunicera och att samarbeta samt är van vid att ha många kontaktytor, både internt och externt.

Ansökan 

För frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Lee Lundmark, 070-839 57 29.
Skicka din ansökan till HR Manager Maria Domander, maria.domander@saint-gobain.com.

 


Om Gyproc

Gyproc erbjuder lösningar inom ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbart. www.gyproc.se

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top