ISOVER söker Industrimekaniker

ons, 11/24/2021 - 14:08

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren industrimekaniker till ISOVERs underhållsavdelning i Billesholm. I rollen som industrimekaniker är arbetsuppgifterna i huvudsak kopplat till förebyggande och avhjälpande underhåll. En annan viktig del i rollen är arbetet med förbättringsarbete och -projekt inom ramen för ISOVERs WCM-struktur (World Class Manufacturing), med stort fokus på förlustreducerings- och operatörsunderhållsprojekt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar felsökning, reparation och översyn av produktionsutrustning och maskiner. Som mekaniker ingår du i ett team om 10 mekaniker, som tillsammans med kollegorna inom El och Automation, Media och Process utgör ISOVERs underhållsavdelning.
Arbetstiden är förlagd till dagtid (06.48-15.48) och schemalagd beredskap kommer på sikt att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. För att lyckas i tjänsten ska du ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och helst med direkt mekaniskt underhåll och reparation av maskiner i en industrimiljö. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP eller annat underhållssystem och vi ser gärna att du har god datorvana.

ISOVER är ett internationellt företag därför är det viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du har B-körkort och en fördel om du även har truckkort och traverskort samt licens för heta arbeten.

Som person är du en prestigelös lagspelare som har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är viktigt att du är strukturerad och säkerhetsmedveten i ditt sätt att arbeta och du är en öppen, flexibel och lösningsorienterad person med hög känsla för service. 

Ansökan 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med med JKS Sverige. Du söker tjänsten via JKS hemsida. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Borg på JKS Sverige på 0709-68 30 19.

Ansök här


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top