Industrielektriker till Gyproc i Bålsta

2023/02/17 - 12:00

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

I rollen som Industrielektriker kommer du att vara delaktig att utveckla fabrikens produktivitet, kvalitet och därmed vår förmåga att leverera till våra kunder i rätt tid. 
Hos GYPROC får du möjlighet att vara med på en förändringsresa med fokus på att kostnadseffektivisera, utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner. Du erbjuds en roll där du får möjlighet till ett självständigt, utmanande och varierande arbete i ett bolag som är ledande inom sin bransch. Du blir en del av en organisation med ett stort engagemang där alla tar ett individuellt ansvar och bidrar till sin egen och bolagets utveckling.
 

Arbetsuppgifter

Som Industrielektriker ingår du i vår underhållsavdelning som ständigt förbättrar våra produktionsprocesser att bli mer kostnadseffektiva, reducerar stillestånden och förbättrar kvaliteten. 
Huvudarbetsuppgifter är

  • Driva/initiera ständiga förbättringar med fokus på säkerhet och teknisk tillgänglighet
  • Utföra planerat och avhjälpande underhåll
  • Planering, d.v.s. beredning och schemaläggning, av egna arbeten tillsammans med avdelningschef
  • Delta i grundorsaksanalyser
  • Delta som tekniskt stöd och/eller utförare inom EL/ATM i projekt
  • Beredskap var 4:e vecka

Din profil

Du bör ha minst 5 års tidigare erfarenhet av att arbeta som industrielektriker. Du är van att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i företaget och kontinuerligt motiverar och kompetensutvecklar dig själv. Du har ett öppet sinne, är van vid att ta kommando och räds inte att utmana befintliga arbetssätt. 
Teknisk gymnasieutbildning inom EL/ATM, eller annan likvärdig utbildning. Utbildning/erfarenhet av schemaläsning, ELPROCAD, automation och PLC, Certifiering och ECY är meriterande.
Vi söker dig som är en engagerad, resultatorienterad, proaktiv och driven medarbetare med en öppenhet och vilja att förstå, förbättra och förändra befintliga processer, rutiner och arbetssätt, samt samarbetar över avdelningsgränserna. 
Du är social och kommunikativ på svenska och helst engelska, samt har B-körkort.

Ansökan 

Då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående önskar vi att du söker så snart som möjligt. Skicka din ansökan till tobias.brauer@saint-gobain.com
För mer information, kontakta Tobias Brauer, Site Director Gyproc


 


Om Gyproc

Gyproc erbjuder lösningar inom ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbart.

www.gyproc.se

 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top