Weber söker Projektsäljare Golvavjämning till Stockholm/Mälardalen

ons, 06/15/2022 - 11:33

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Weber söker en utåtriktad säljare som har det lilla extra och som kan befästa och vidareutveckla Webers marknadsandelar inom Golv i linje med Webers strategi. Du ansvarar för projektförsäljning (entreprenad & material) av system- och konceptlösningar till entreprenörer (bl.a. Certifierade Weber Golventreprenörer, CWG) inom regionen Stockholm och Mälardalen, bearbetar arkitekter, konstruktörer och entreprenörer. Du utgår från kontoret i Häggvik eller hemifrån och ingår i ett team av andra lagspelare från Weber. Resor ingår som en del av det dagliga arbetet och övernattning förekommer.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att planera, driva och genomföra aktivitets- & marknadsplaner tillsammans med kunder. Du ansvarar för offertskrivande samt förhandla med kunder, enskilt eller tillsammans med försäljningschef. Ha kontakt med stora och små entreprenörer (CWG), föreslå tekniska lösningar på ett snabbt och säkert sätt samt kunna hantera eftermarknaden. Vidare kommer du att genomföra marknadsuppföljningar och mindre försäljningsprognoser samt vid särskilda fall medverka vid maskinuppstarter m.m.  

Din profil

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av självständigt säljarbete, gärna även teknisk säljerfarenhet. Eventuellt har du tidigare kommit i handgriplig kontakt med någon eller några av våra produkter. Du har erfarenhet av projektförsäljning inom byggbranschen och av golv- produkter & system. Vi ser det som en merit om du har ett upparbetat kontaktnät inom byggbranschen i regionen och erfarenhet av försäljning av golvavjämningsprodukter och kännedom om Webers golvsortiment.

Du har gymnasieexamen och någon form av formell säljutbildning samt dokumenterade byggtekniska kunskaper. Du innehar körkort och har goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift. Vidare arbetar obehindrat i Office paketet. 

Som person är relationsskapande, självgående och initiativtagande samt besitter en analytisk förmåga och kan prioritera och omprioritera i en vardag med högt tempo. 

Ansökan 

Varmt välkommen med din ansökan till: peter.orn@weber.se. Märk din ansökan ” Projektsäljare Golv” och skicka den till oss så snart som möjligt dock senast den 30 juni.

Vill du veta mer?

Kontakta Försäljningschef Stockholm & Norrland Peter Örn på telefon: 0709-55 52 81 e-post: peter.orn@weber.se


Om Weber

Weber utvecklar och tillverkar hållbara produkter, system och lösningar för nybygge och renovering – alltid med kvalitet, kompetens och svenska förhållanden i fokus. Vi är en del av Saint-Gobain – med mer än 350 års erfarenhet av innovativa material och byggnadslösningar. www.se.weber

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top