Saint-Gobain Sweden, ISOVER söker El- och Instrumentchef

tis, 01/11/2022 - 14:41

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

I rollen som El- och Instrumentchef leder du en arbetsgrupp om ca 10 personer, bestående av både industrielektriker och instrumenttekniker, som ansvarar för det förebyggande och det avhjälpande underhållet. I rollen som chef är du ansvarig för att leda och utveckla både interna och externa medarbetare så att avdelningens mål och åtagande nås.

Placeringsort: Billesholm. El- och Instrument ingår i företagets Underhållsavdelning och funktionen rapporterar till företagets Underhållschef.

Arbetsuppgifter

Rollen som El- och Instrumentchef innebär att du:

  • Håller morgonmöten, planerar och samordnar den operativa dagliga verksamheten
  • Ansvarar för jourverksamheten och sköter rapporteringen för avdelningen
  • Hanterar offertförfrågningar och projektledning gentemot externa leverantörer
  • Utvecklar och förbättrar det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet för att nå verksamhetens mål
  • Leder och utvecklar personalen på avdelningen
  • Aktivt driver förbättringsprojekt inom ramen för ISOVERs WCM-struktur, speciellt med fokus på förlustreducerings- och operatörsunderhållsprojekt

Din profil

Vi söker dig som är elingenjör och gärna med inriktning industri, automation och regler. Du har med fördel erfarenhet från ledande position och liknande arbetsuppgifter.
Som person trivs du i en samordnande operativ roll där du är med och strukturerar arbetet på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har en god planeringsförmåga och att du kan hantera många aktiviteter på gång samtidigt. Vidare är du kommunikativ och social och du kommunicerar på ett tydligt och rakt sätt gentemot arbetsgruppen och övriga medarbetare.

Avslutningsvis är du en driven person som motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Då det ingår en hel del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten ska du vara bekväm med detta samt ha goda kunskaper i Officepaketet. Då företaget verkar i internationell miljö är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat. El behörighet LSP och/eller HSP är meriterande.

Ansökan 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar ISOVER med Academic Search International och du ansöker via deras hemsida där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta seniorkonsult Nicolai Gyllström via nicolai.gyllstrom@academicsearch.se eller Researcher Johanna Ohm via johanna.ohm@academicsearch.se .Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Ansök här
 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top