Elingenjör till Isover

2022/12/16 - 13:58

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

I rollen som Elingenjör leder du ett dedikerat och professionellt underhållsteam om 4 elektriker och kommer i huvudsak att arbeta med att leda och fördela det dagliga underhållsarbetet samt att lyfta fram och driva förbättringsprojekt.

Du kommer att få möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt då rollen dels handlar om att ta hand om dagliga utmaningar men framför allt att planera förebyggande underhåll och arbeta med långsiktiga lösningar. Den här rollen är för dig som vill vara med och driva Isovers förändringsresa genom användande av WCM.

Placeringsort: Billesholm. Funktionen rapporterar till företagets Underhållschef.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du bland annat att ansvara för:

  • Säkerhet, efterlevnad och operativ förbättring
  • Att produktionslinjen drivs i överensstämmelse med alla föreskrifter och företagets rutiner för anläggningsutrustning
  • Säker och effektiv ledning av tekniker och entreprenörer under all underhålls- och projektverksamhet
  • Användning av WCM-problemlösningsverktyg på alla tekniska fel för att säkerställa att de undersöks till grundorsaken samt för att leverera förbättrad anläggningsprestanda
  • Hantering av teknik och utrustning
  • Specifikation, ledning och leverans av strategiska projekt på ett kostnadseffektivt sätt

Din profil

Vi söker dig som är Elingenjör alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning mot industri. Du har med fördel erfarenhet från en ledande position och liknande arbetsuppgifter.

Du trivs i en samordnande operativ roll där du strukturerar arbetet på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har en god planeringsförmåga och att du kan hantera att ha många aktiviteter på gång samtidigt. Vidare kommunicerar du på ett tydligt och rakt sätt gentemot arbetsgruppen och övriga medarbetare och ser till att samtliga arbetar mot samma mål. Framför allt är du en driven person som motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar.

Då företaget verkar i internationell miljö är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat. Elbehörighet LSP och/eller HSP är meriterande. Likaså erfarenhet av och praktisk tillämpning av WCM-verktyg.

Ansökan 

Denna rekryteringsprocess sker i samarbete med Academic Search International. Du ansöker via deras hemsida https://www.academicsearch.se/lediga-tjanster/saint-gobain-isover-elingenjor/ där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Nicolai Gyllström via nicolai.gyllstrom@academicsearch.se eller Researcher Johanna Ohm johanna.ohm@academicsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top