Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc söker Elektriker till Bålsta

tis, 01/11/2022 - 15:08

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Nu söker Gyproc i Bålsta en Elektriker som ska säkerställa ”säkerheten först” i alla lägen oavsett insats och/eller produktionsläge med främsta uppgift att utföra planerat och avhjälpande underhåll inom området EL/Automation samt arbeta med ständiga förbättringar för en effektiv anläggning. I ditt ansvarsområde ingår dokumentation och uppföljning av utförda arbeten, riskbedömningar inför varje arbete, att rapportera avvikelser som observeras inom Gyprocs område samt följa lagstadgade föreskrifter/förordningar och internt framtagna policys. Du kommer ingå i en grupp på 6 elektriker och rapportera till Chef EL/ATM. 

Arbetsuppgifter

-    Utföra planerat och avhjälpande underhåll med beredskap ca var 5:e vecka
-    Viss planering, d.v.s. beredning och schemaläggning, av egna arbeten
-    Delta i grundorsaksanalyser
-    Delta som tekniskt stöd och/eller utförare inom EL/ATM i projekt
-    Driva/initiera ständiga förbättringar med fokus på Elsäkerhet

Din profil

Du som söker ha en teknisk gymnasieutbildning inom EL/ATM, eller annan likvärdig utbildning, samt minst 3 års erfarenhet som elektriker inom processindustrin.
Certifiering, ECY eller motsvarande, är ett krav och en auktorisation är önskvärd. Utbildning/erfarenhet av schemaläsning, ELPROCAD, automation och PLC är meriterande.
Erfarenhet av administrativt arbete i underhålls- och dokumentationssystem, med fördel SAP, är meriterande då detta är en viktig del i tjänsten. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Liftkort, truckkort och traverskort är meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt intresserad, serviceinriktad, tycker om problemlösning och vågar ta egna initiativ. Du tar stort ansvar för det egna arbetet och sätter säkerheten främst i alla lägen. Som person är du ödmjuk, prestigelös, strukturerad, driven och engagerad i ditt arbete. Du är skicklig på att kommunicera och att samarbeta samt är van vid att ha många kontaktytor, både internt och externt.

Ansökan 

Frågor om tjänsten besvaras av Jonathan Stenman, 070-609 39 71.
Din ansökan skickar du till Maria Domander, Maria.Domander@saint-gobain.com, så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande.

 


Om Gyproc

Gyproc erbjuder lösningar inom ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbart. www.gyproc.se

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top