ISOVER söker El- och Automationschef

2022/01/10 - 13:28

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

I rollen som El- och Automationschef leder du en arbetsgrupp om ca 6 personer och kommer att ansvara för Kraftdistribution och Elsäkerhet på anläggningen.
Arbetsgruppen består av både elingenjörer och automationsingenjörer och ansvarar för företagets interna kraftdistribution och det övergripande processtyrsystemet. En stor del av gruppens arbete är att vara med i eller driva projekt inom el och automation. Gruppen arbetar tillsammans med underleverantörer för att säkerställa driften av anläggningen, och fungerar även som teknikstöd till underhållsavdelningen. I rollen som chef är du överordnat ansvarig för anläggningens kraftdistribution och processtyrsystem. Du är ansvarig för att leda och utveckla både interna och externa medarbetare så att avdelningens mål och åtagande nås. Placeringsort: Billesholm. Funktionen rapporterar till företagets PMO-chef.

Arbetsuppgifter

  • Du har det övergripande elektriska anläggningsansvaret
  • Du planerar framtida utveckling och ombyggnad av el- och automationsanläggningarna
  • Du planerar och samordnar den operativa dagliga verksamheten
  • Du allokerar resurser i prioriteringsordning med företagets gemensamma mål som ledstjärna
  • Du säkerställer att eldokumentation och specificerande dokument över anläggningen hålls uppdaterade
  • Du planerar och deltar i kopplings- och underhållsarbetet i kraftdistributionen
  • Du leder egna tilldelade projekt och hanterar offertförfrågningar och projektledning gentemot externa leverantörer 
  • Du leder och utvecklar personalen på avdelningen  

Din profil

Vi söker dig som är Elkraftingenjör eller Kraftdistributionsansvarig med inriktning mot industri och distribution, med kunskap och erfarenhet från automation och regelverk. Du har med fördel erfarenhet från ledande position och liknande arbetsuppgifter. Att hålla en hög nivå på säkerheten, såväl inom el som generellt är en självklarhet för dig.

Som person trivs du i en samordnande operativ roll där du är med och strukturerar arbetet på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har en god planeringsförmåga, att du kan hantera många aktiviteter samtidigt, har förmågan att fokusera på väsentliga detaljer samtidigt som du ser helheten. Vidare är du kommunikativ och social och du kommunicerar på ett tydligt och rakt sätt gentemot arbetsgruppen och övriga medarbetare.

Avslutningsvis är du en driven person som motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Då det ingår en hel del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten ska du vara bekväm med detta samt ha goda kunskaper i Officepaketet. Då företaget verkar i internationell miljö är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat. El behörighet LSP och/eller HSP är meriterande.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar ISOVER med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now”-knappen på Academic Search hemsida där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta seniorkonsult Nicolai Gyllström via nicolai.gyllstrom@academicsearch.se eller Researcher Johanna Ohm via johanna.ohm@academicsearch.se .

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Ansök här
 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top