Driftsäkerhetstekniker till ISOVER i Billesholm

mån, 12/20/2021 - 09:08

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

I rollen som Driftsäkerhetstekniker ingår du i ISOVERs underhållsorganisation. Rollen är en nyckelroll inom underhållsorganisationen då du som Driftsäkerhetstekniker utgör länken mellan produktion och underhåll. Du ansvarar för den största av fem produktionslinor och säkerställer funktion och driftsäkerhet för ditt ansvarsområde. Vidare är du ansvarig för att leda och planera underhållsstopp, både mindre och större. Inom underhåll jobbar drygt 40 medarbetare, uppdelat på fem avdelningar. 
Dina närmsta kollegor kommer vara två andra Driftsäkerhetstekniker, samtidigt som du såklart har flera kontaktytor internt. Här välkomnas du av en välfungerande grupp, med högt i tak och många skratt. Rollen är placerad på vår anläggning i Billesholm och rapporterar till Underhållschef. 

Arbetsuppgifter

Som Driftsäkerhetstekniker planerar och leder du stopplaneringsmöten, planerar det avhjälpande och förebyggande underhållet kopplat till revisioner, leder och medverkar i diverse förekommande projekt kopplade till förbättringar, funktion och kvalitet. Du deltar aktivt i arbetet med WCM. I rollen ingår administrativa uppgifter och du är även kontaktperson mot externa leverantörer. 

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom underhåll/mekanik/teknik alternativt likvärdig kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av underhållsarbete, gärna från en liknande roll under minst 1 år.  Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.  Erfarenhet av SAP ser vi som meriterande. 
 
Som person är du kommunikativ och har förmågan att både dela med dig av kunskap och lyssna in andras synpunkter. Du tar egna initiativ till förbättringar och visar ansvarskänsla och engagemang för ditt ansvarsområde.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:  

  • Ett genuint tekniskt intresse.  
  • Förmåga att ta egna initiativ och driva igenom lösningar.   
  • En god administrativ förmåga.  
  • Ett lösningsorienterat synsätt.  
  • Ett strukturerat arbetssätt och uppskattar ordning och reda. 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Consensus. Din ansökan registrerar du på www.consensus.nu. så snart som möjligt, dock senaste den 18 januari.  
Frågor besvaras av Fanny Bergstedt 070-698 36 86. 

Ansök här

 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top