Trainee inom R&D till Isover i Billesholm

fre, 04/29/2022 - 11:07

Saint-Gobain rekryterar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en nyutbildad ingenjör med intresse för produkter och byggsystem. 

Som trainee inom R&D på Isover blir du en del av vår utvecklingsavdelning. Avdelningen består av tre ingenjörer som både arbetar nära varandra och även tillsammans med andra avdelningar. I rollen kommer du att utveckla och förbättra våra produkter och lösningar för att isolera byggnader. Under kommande år finns det många intressanta utvecklingsområden, framförallt med fokus på hållbarhet. Men även utveckling av produkter och system för att förbättra arbetsmiljö, byggnaders prestanda och effektivitet för våra kunder. 

Som trainee på Isover inom R&D erbjuds du en bra möjlighet till intressanta och utmanande arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta och där du har goda utvecklingsmöjligheter i ett kreativt och framåtsiktande företag. 

Traineeprogrammet sträcker sig över 18 månader där du huvudsakliga delen av tiden utgår från kontor och fabrik i Billesholm utanför Helsingborg.  

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som utvecklingsingenjör, vilket innebär att både praktiskt och teoretiskt arbeta med att utveckla våra produkter och system för att isolera byggnader! Som utvecklingsingenjör kommer du exempelvis att planera eller utföra praktiska tester med våra produkter, utföra provkörningar tillsammans med produktionen samt planera och följa upp projekt. Arbetet innebär även att analysera data för att kunna dra slutsatser och besluta om nästa steg. Arbetet sker på lokal nivå mot svenska marknaden men med kontaktytor globalt med kollegor i andra länder samt samarbete mellan de olika affärsverksamheterna inom Saint-Gobain i Sverige.. 

Din profil

Utbildning motsvarande civil- eller högskoleingenjör med en teknisk inriktning, gärna med inriktning mot byggteknik. 

  • Självgående och strukturerad med en god analytisk förmåga
  • Viljan att arbeta både teoretiskt och praktiskt med våra produkter och system
  • Vi ser gärna att du brinner för tekniska lösningar inom bygg och vill arbeta tillsammans med våra fabriker och därmed bidra till vår utveckling

Ansökan 

Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Frågor om trainee-tjänsten besvaras av rekryterande chef Sanna Lindholm e-post: sanna.lindholm@saint-gobain.com, mobil: 073-045 84 15

Du skickar in din ansökan här >>

 


Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se 

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Back top