Saint-Gobains hållbarhetsexperter

Saint-Gobain hållbarhetsexperter

På Saint-Gobain tar vi hållbarhet på allvar och har därför satt ihop ett team av hållbarhetsexperter för att stödja våra kunder i byggprojekt, och samarbeta för att skräddarsy lösningar i linje med era hållbarhetsmål.

Saint-Gobains hållbarhetsexperter

hero2

Våra hållbarhetsexperter

Har du siktet inställt på LEED Platinum för ditt projekt i Sverige och undrar om du kan uppfylla materialkriterierna? Behöver du support från en DGNB-konsult för genomföra ditt byggprojekt i Danmark? Letar du efter en EPD för en isoleringsprodukt i Finland? Vill du ha en gipsskiva med mindre än 3 kg CO2 per kvadratmeter för din norska offentliga byggnad? Letar du efter en partner som kan hjälpa dig att uppnå dina egna mål inom CO2 och cirkulär ekonomi? 

Kontakta då våra experter som är här för att hjälpa dig! 

Louise, Daniel, Rasmus, Camille, Anne, Helene, Malin, Diane… läs mer om deras expertkunskaper nedan och tveka inte att kontakta dem!

Kontakta våra experter

Hållbarhet på alla nivåer

Hållbarhet är kärnan i Saint-Gobains varumärkeslöfte – och det är även hjärtat i vår kultur. Vi erbjuder utbildningar och utmaningar så att våra anställda ska kunna höja sin kompetens inom hållbarhet.

Vi har utvecklat en app för alla våra medarbetare för att dela med oss av vår kunskap och vision om hållbarhet och hållbart byggande. Quiz, filmer, utmaningar, uppgifter... som är ett roligt sätt att lära sig mer om hållbarhet!

Det är de små sakerna vi alla gör som till slut innebär en stor skillnad, därför lanserade vi 2017 kampanjen "Big Little moves". Alla anställda kunde då rösta på sina favoritåtgärder för miljön och de mest populära kommer att implementeras runt om i världen.

Back top