Statik

Att välja lösningar från Saint-Gobain innebär inte bara att kunderna följer marknadens ökade krav på materialstabilitet och -styrka, de har även möjlighet att välja bland marknadens starkaste produkter, utvecklade för alla typer av konstruktioner.

Modern arkitektur

Kvalitetsmaterial från Saint-Gobain förverkligar arkitektoniska drömmar.

Stabil och flexibel

En arkitektur i ständig utveckling, som ständigt tänjer på gränserna, ökar behovet av starkare och mer motståndskraftiga byggmaterial. Stadiga grunder och hållbara väggar är vad statik handlar om, och det gäller inte bara standardkonstruktioner utan även då arkitekten försöker experimentera med nya designriktningar.

Saint-Gobain förverkligar moderna arkitektoniska drömmar genom att erbjuda byggmaterial som är innovativa, lätthanterliga och användarvänliga, samt hållbara och prisvärda.

Saint-Gobain förverkligar moderna arkitektoniska drömmar genom att erbjuda byggmaterial som är innovativa, lätthanterliga och användarvänliga, samt hållbara och prisvärda. Förutom överlägsna produkter erbjuder vi även fantastisk service, med rådgivning till arkitekter och entreprenörer och hjälp att hitta optimala lösningar.

Några exempel

Med de karakteristiska, användarvänliga och icke brännbara Leca Blocken från Weber kan bärande väggar konstrueras på olika sätt, i allt från traditionella tekniker till nya, experimentella metoder. Sådana metoder kan exempelvis inkludera förstärkta profiler och innerväggsystem i kombination med stora, ljusa gipsskivor från Gyproc samt murbruk och betong från Weber eller extremt stora, brandskyddade glasväggar från Vetrotech.

Med Saint-Gobains lösningar och tjänster finns nästan inga gränser för framtida byggkonstruktioner.