350-årsjubileum

2015 firade Saint-Gobain 350 år. Jubileet firades i hela världen, under hela året. Läs mer om det här.

350 skäl att tro på framtiden

"Vi firar Saint-Gobains 350-årsjubileum. Historien om om männen och kvinnorna som tillsammans byggde upp det äldsta företaget på CAC40, franska indexaktiemarknaden, och ett av världens äldsta tillverkningsföretag. Vi har beslutat att ta tillfället i akt och marknadsföra vår strategi, våra värderingar och de band som förenar oss med våra intressenter. Och det ger oss ett unikt tillfälle för oss att påminna våra kunder om vårt engagemang för att stå på deras sida, i deras tjänst. Faktum är att vi har arbetat med vårt kundfokuserade uppdrag i över 15 generationer, och sökt lösningar på kunders problem för att hjälpa dem bygga långsiktig framgång

"Vår erfarenhet betyder att vi förstår och att vi kan fokusera på lång sikt. Den ger oss också det lugn och den rörlighet som krävs för att anpassa sig i en föränderlig värld."

Pierre-André de Chalendar
Styrelseordförande och verkställande direktör
Saint-Gobain.

Jubileet är en möjlighet och ett tillfälle att påminna alla om den styrka som genereras genom 350 års historia och 350 år av ständiga innovationer. Vår erfarenhet betyder att vi förstår och att vi kan fokusera på lång sikt. Den ger oss också det lugn och den rörlighet som krävs för att anpassa sig i en föränderlig värld. Vår historia bevisar att vi är ett företag som konsekvent tänjer på gränserna och åtar oss tekniska utmaningar. När vi ser tillbaka på vårt förflutna och sedan ser på världen idag och på vad vi gör, är vi övertygade om att det finns många skäl att tro på framtiden. Det är alltså med siktet inställt på framtiden och på innovation som vi firar detta jubileum. Det är denna optimism vi vill dela med dig under 2015.”

Pierre-André de Chalendar, styrelseordförande och verkställande direktör, Saint-Gobain.

SAINT-GOBAIN 350 paviljonger

Den första delen av 350-årsfirandet var lanseringen av fyra specialbyggda, temporära paviljonger som ger en sensorisk upplevelse av Saint-Gobains kapacitet, i fyra städer runt om i världen.